Corotop – egy márka ami bizonyított

2018 aug, 1 | Márkák

A lengyelországi Corotop márka az időtállóság jegyében képviseli a minőséget. Termékeik közt helyet kapnak a hőszigeteléshez, és a tető időtállóságához szükséges termékek. A Corotop az úgymond apróbb, sokszor észrevehetetlen kiegészítőket gyártja, amelyek azonban elengedhetetlenek egy tető kivitelezése során,mint például:páraáteresztő tetőfólia, tömítőszivacsok, homlokzati szélzáró tetőfóliák, vagy éppen gerincszellőzők . Termékeik kifejezetten a nedvesség és a külső feltételekkel szembeni ellenállást valósítják meg. Kasírozott alátét szőnyeget, tetőfólia ragasztó szalagok, tetőszellőzők mind-mind amire szükséged van.

Corotop fóliák

 

Gondolom már nem is kell mondjam, hogy mennyire fontos egy tetőfólia a tetőnkön. De fontos tudnunk, hogy a Corotop is kiemelkedő minőségű tetőfóliákat gyárt. A vállalat Európa legnagyobb fólia gyártói közé tartozik. Hazájában piacvezetőként, Európa számos fejlett országát látja el tetőfóliáival és tetőrendszer kiegészítőivel. Legyen szó beltéri,-kültéri, párazáró,- páraáteresztő vagy éppen homlokzati fóliáról. Többek közül saját lógónkkal ellátott 140gr/nm súlyú páraáteresztő fóliánkat emelném mely szélzárás miatt kétoldali ragasztósávval ellátott. De ha kissebb mennyiségre lenne szükséged akár 37,5nm-es tekercsben is értékesítjük. KATT IDE

Corotop – egy márka ami bizonyított 1
Corotop – egy márka ami bizonyított 2
Corotop – egy márka ami bizonyított 3

Kasírozott alátétszőnyeg

 

Az egyik legfontosabb előnye, hogy zajszigetelőként is funkcionál. Tompítja a lemezre hulló eső, illetve jégeső zaját. Így aki a zajhatást hozta fel indoknak a lemeztető ellen, annak remélem most már végérvényesen bebizonyítottam, hogy nem a lemez, hanem a szigetelés hiánya okozza a magasabb zajt. Elvezeti az aljzat és a fedés közé esetlegesen bejutott nedvességet.

  • Átszellőztetés is javasolt gyenge hajlású tetők esetében.
  • Akár teljes felületű deszkázatra is fektethető.
  • Elvezeti az aljzat és a lemez közé bejutó esetleges párát, vizet.
  • Megóvja a horgany/titánzink anyagú fedést a korróziótól, rothadástól.
  • Kiegyenlíti a deszkák esetleges különböző vastagságát.
  • Lemez és tégla/vakolat találkozása közé is alkalmas elválasztó rétegként.

Hasznos kiegészítők:

 

páraáteresztő vagy párazáró ragasztó szalagok

 

A Corotop szalagok terén is széles kínálatot biztosít. Páraáteresztő fólia ragasztókat általában utólagos sérülések, csőáttörések vagy tetőablakok beépítésénél használjuk kívülről. Tetőtér beépítése esetén mindig párazáró tetőfólia ragasztót használunk ahol fontos, hogy a párát megfékezzük és ne jusson be szigetelésbe. ezen kívül még hőtükrös ragasztó szalagot és kétoldali tetőfólia ragasztót is használunk alkalmakként.  Ezeket a termékeket mind megtalálod A-Z-ig webáruházunkban.

 

Szellőző szalagok, profilok

 

Legfontosabb dolog a mai tetők kialakításában a szellőzés. Be és- kiszellőzésre nagy figyelmet kell fordítani, hogy később ne párásodjon, penészesedjen be tetőn, ne dunsztolódjon be fűtési szezon közepén. Ehhez pár elengedhetetlen kiegészítőt ajánlunk  mint például: szellőzőrács / szellőző profil, pontszellőző vagy gravitációs szellőző elemek és nem utolsó sorban ROLL-O-MAT gerincszellőzőt.

Viharkapcsok

Ha esetleg mégis a cserépfedést választottad, fontos, hogy megfelelően legyen fixálva minden pontja. Így a betoncserepekhez való viharkapcsokat is megtalálod nálunk széles szín és típusválasztékban, ami elengedhetetlen hogy szépen álljon kúpcsereped.

Tetőjárdák

A tetőjárdák esetében is kiemelkedő minőséget forgalmazunk. Természetesen 5 különböző RAL színben és 4 különböző rács mérettel ajánljuk nektek. Na és persze fontos milyen profilú legyen, mire szeretnéd szerelni? Cserépre, korcolt lemezfedésre vagy cserepeslemezre? Ha bármiféle segítségre lenne szükséged keress fel minket és segítünk!

Ötleted van, hogy miről írjunk, vagy tanácsot kérnél? Lépj velünk kapcsolatba!

Kategóriák

Érdekelnek híreink, akcióink? Iratkozz fel!

* kötelező mező
Milyen típusú hírleveleket szeretnél kapni?

Adatvédelmi tájékoztató