Mit érdemes tudni a bádogos munkájáról avagy rólunk?

2020 ápr, 5 | Hírek

Kéri Zsolt Bádogos Szaküzlet & Kivitelezés & Webshop

30 éves ellenőrzött cégmúlt és 3 generáció a bádogos szakterületen. Kimondani is jó érzés, átélni meg aztán végképp izgalmas, hogy egy családi vállalkozás hogyan fejlődött az idők során. Számunkra ez nem csak egy munka, egy átmeneti pénzkereseti lehetőség, hanem hagyomány és összetartás, ami megalapozza a tevékenységünket. Nem azért fáradozunk, mert muszáj, vagy a főnökünk azt mondta. Nem azért igyekszünk kimagaslóan teljesíteni, mert nincs semmi más lehetőségünk a világban, hanem azért, mert szeretjük amit csinálunk!

Nem sajnálva az időt, az energiát és pénzt igyekszünk egyre jobbak lenni. Ismerős és fontos számunkra ez a terület, ebben nőttünk fel, és ezt sajátítottuk el az idők során magas szinten, hogy teljes magabiztossággal tudunk ezen a területen bemutatkozni. Ha úgy érezzük, hogy a bádogos munka minden csínját-bínját láttuk már, egy következő helyszínen azonnal valami új helyzettel találkozunk ahol új megoldást kell találni. A régi módszerek pontos megértése mellett kíváncsiak tudtunk maradni az újdonságokra is.

Mit érdemes tudni a bádogos munkájáról avagy rólunk? 1

Mit csinál egy bádogos?

 

Nos, nem csak ereszcsatornát. Ha felsoroljuk, hogy mi mivel foglalkozunk, szinte minden jellemzőbb terület előkerül, hiszen kevés dolog van bádogos körökben, amivel zavarba lehet ejteni minket. A családi házak, a lakótömbök, társasházak kivitelezése és felújítása során főként a tetőlemezelése, csúcsdíszek, díszes ablakok és homlokzatburkolatok jöhetnek szóba. Ilyenkor is teljeskörű kivitelezést vállalunk, és a beszerzéstől, az egyedi kívánságokon át a szerelésig mindent elvégzünk zokszó és halogatások nélkül.

 

Régi és új kihívások

 

A 1800-as években még divatos volt a berendezési tárgyak és belső helyiségek: kádak, konyhák, főzőedények, borászati kellékek bádogozása. Manapság túlnyomórészt az építőipari területen elterjedt a szakma. Ennek ellenére mi már készítünk díszes üstöket, csúcsdíszeket, különleges homlokzatburkolatot, vagy épp egyedi csatornát is.

 

Különlegesebb megbízásaink alkalmával templomtornyok, kastélyok ugyanúgy megtalálhatók, mint a mezőgazdasági épületek. Nem riadunk meg a kihívásoktól, hiszen nekünk ez annyira természetes, a nagymamáknak az, hogy húslevest mernek az unokáknak a vasárnapi ebéden.

Miért érdemes hozzánk fordulnod?

 

Rengeteg különböző kezdő vállalkozást ismerünk, és nem kérdés, hogy ismertség tekintetében gyakran meg is előznek minket. Ezzel nincs is semmi baj. Ami azonban nálunk rendszeresen elégedettséget szül, az az a fajtahozzáállás és szakmaiság, amit az elmúlt évek munkája ad a kezünkbe. Ebben a szakmában szinte lehetetlen gyorstalpaló továbbképzéseken megtanulni a gyakorlati munkát. Saját bőrünkön tapasztaltuk meg a legapróbb hibalehetőségeket, és saját érdeklődésünkből kifolyólag tanultuk meg a legújabb technikákat. Gondolj csak bele, hány problémát kellett megoldanunk ezalatt a 3 generáció alatt… 
30 évtizede a nagypapa még csak egy ügyes kezű bádogos Zala megye területén, napjainkban azonban már az egész országban jelen vagyunk. 

 

Éppen ezért több lehetőség közül elég gyorsan kiválasztjuk a legoptimálisabbat, és a szerszámok kiválasztásánál sem állunk karbafont kézzel, hogy: Na most akkor mi legyen? Ha hozzánk fordulsz, akkor a kivitelezés mellett transzparens kommunikációra is számíthatsz, mindenről teljeskörűen tájékoztatunk. Természetesen mi is pénzt kérünk a munkánkért, de cserébe nyugodt szívvel vállalunk garanciát, hiszen pontosan tudjuk, hogy becsületes munkát végeztünk.

Mit érdemes tudni a bádogos munkájáról avagy rólunk? 2

 

Érdemes a webshopunkon, vagy személyesen is tájékozódni, hiszen az online megjelenésünkre is nagyobb hangsúlyt fektetünk, mint az elmúlt évtizedek képviselői.

Mit érdemes tudni a bádogos munkájáról avagy rólunk? 3